BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

pühapäev, 30. mai 2010

Supertubli Carina ! :)

Mm, võistlused olid siis täna :) Mingi pool 10 talli , kammisime hobused ära ja ma kärpisin Carina lakka ka veitsa. Pool 11 panime hobused valmis ja soojendusplatsile . Siis oli avamine ka . Sooojendusest siis niipalju , et ei olnud väga hea , ei klappind üldse. Mm, esimene parkuur oli 60-70 cm , kuhu kirja panin . See oli puhtusele , kes puhtalt sõitsid said roseti ja medali . ET siis , meil oli ka puhas sõit , aga Carina lõi mind mingi 4 hüppe ajal sadulast vist välja ja siis ma olin seal seljas nagu kakajunn . Aga Carina ei tõrkunud ega midagi , et vähemalt puhas sõit :) Esimest takistust muidugi natuke vaatas kah , aga läks üle :P

Mõtlesin, siis et kuna esimene sõit läks hästi , et panen teise ka kirja 70-80 cm :P
Soojendusel , siis juba oli ka palju parem ja värkki , endal oli ka parem tunne . Sellegi parkuuri sõitsime puhtalt, enda arust ise sõitsin ka juba paremini , aga teises osas Carina oli nii väsinud , et ma pidin teda vääga palju ajama . Ja hmm finisisse me traavisime,kuna Carina oli niiläbi , hea feil ikka :D Saime 5. auhinnalise koha seal , jeeei ;)

Õhtul läksime Fandale ja Carinale ka järgi olin jumala kindel , et lähevad ilusti treikusse nagu tulles . Aga eiii , mõlemad pidid jonnima , proovisime algul lagedalt, kumbki ei tulnud , ei kaeraga , ei leivaga meelitades. Siis panime uste vahelt , no ei tule . Tee mis tahad . Siis , üks mees pani enda hobuse peale ja siis saime Fanda tema kõrvale , läks ilusti . Võtsime võõra maha tagasi , ja hakkasime Carinat proovima , no ei tule lihtsalt ajab oma jonni . Lõpuks mingi 1 h leivaga meelitades saime lõpuks peale kah .

Igastahes Carina oli esimeste võistluste kohta vääga tubli :)

0 kommentaari: