BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

laupäev, 22. mai 2010

Mu parim !

Hommikul pool 8 trenni jess. Tassisin siis asjad kohale ja koplisse. Carina tuli esimest korda koplis mulle pms ise juurde ja tahtis vist trenni minna , normaaalne :) Igastahes, täna siis maastikul Liisi ja Pillega . Täitsa tubli oli , mõnus elukas . Anoo , nalja sai ka , Fairy otsustas täna meil Pillele natuke ekstreemsst pakkuda ja galopis ta võssa krossile viia . Igastahes nad seal nad kihutasid edasi tagasi , kuni Pille lõpuks puuoksa külge pms rippuma jäi. Fairy pistis jooksu muidugi , ma siis mõtlesin , mis ikka lähen järgi . Panime siis Carinaga galopis läbi võsade ja värkkide . Lõpuks sain siis Fairy kätte ja vedasin ta Carina järel Pille juurde tagasi . See oli ikka omaette naljakas :D:D
Aga pärast söötsin Carinale juba teist päeva järjest 2 pakki porgandeid sisse , sest ma nii armastan teda :) Pesin veega ka teda ja niisama pritsisin ja pärast õpetasin kummardama ka natuke teda ;)

Lillelaadal käidud läksin jälle talli , sõidutasin väikseid Pepega ja pärast sõitsin ise ka paar tiiru , vanade aegade mälestuseks :)

Tegin eestlasega ka pärast natuke , sammu , traavi ja veitsa galoppi . Mõnus loom :)



0 kommentaari: