BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

pühapäev, 16. jaanuar 2011

L, P


Kolmapäeval käisin ka tallis. Meile oli kits toodud riietusruumi, ma pidin ausalt infarkti saama. Aga pärast polnud enam nii jube, hängisime Mariga niisama temaga seal . Pärast Carina boks& küüslauku kah.
Laupäeval 12 ajal talli, lasin kohe hobused välja ja hakkasin kohe bokse tegema. Carina, Fredo ja Uhke boksid , siis tervele tallile saepuru ka veel alla. Siis tõin Oharale varustuse , 2 sadulat ka , leidsin õnneks ühe neist sobivat ja panin varustuse selga. Ta ei teinud teist nägugi , seisis rahulikult ja jumala savi oli.(Tal teine kord sadul seljas alles). Läksin siis välja, lasin koplisse lahti veitsaks ja jooksutasin. Tegi hullu rodeot seal , siis võtsin kinni ja tegin kergelt kordet. Mõlemat pidi oli väga tubli :) Siis kõõlusin niisama seal sadula küljes tal ja lõpuks läksin täiesti selga ka . Ei teinud väljagi, läksin paar korda veel ja endiselt sama . Ülitubli poni lihtsalt :) Viisin talli tagasi ja panin heinad ka ette seal tallis. Viisin Ohara asjad ära ja tõin Carina asjad. Kell oli mingi 4 läbi ja suht hämar oli juba, aga mõtlesin, et lähen veitsaks maastikule. Tegin suht palju sammus harjusi algul,küljendamist ja palju harjutusi veel, traavis kokkuvõtmisi , edasisõitmist, galoppi tõusis ka ilusti :) Lõpus tegin galopis kima ka ja siis läks mul lampi jaluserihm katki, aga õnneks C tuli kohe ilusti tagasi ja kõik oli ok . Poole trenni pealt oli juba suht pime, aga kuu õnneks valgustas natuke. Pärast hobustele veed&heinad ette . Carinale& Fredole küüslauku ka.
Pühapäeval mingi 1 ajal talli äkki, tegin Carina, Uhke&Wlippi boksid+ saepuru. Carinale kaera küüslauguga. Rohkemat midagi ei teinudki täna, kuna õues pääris külm.
PS! Tulge keegi lükake plats puhtaks meil lumest palun (A).

Tsauka.

0 kommentaari: