BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

reede, 16. juuli 2010

Üks reedene päev.

Mõtlesin, et läheks ss täna vaataks , mis mu hobused teevad , pole nagu ammu neid näinud . Algul oli plaan Carinale külgratsmetega lühike kordetrenn teha, aga kuna Lisette tahtis sõita , ss otsustasin , et lähen ikka sõitma ja teen kerge üleminekutel ja märguannetel põhineva trenni.
Koplist Carinat tuues viskasin ss Hiltonile ka pilgu peale , jalg veits paistes ikka. Homme mõtlesin , et võtan tema ss ka ja teen kordet jms .
Aga Carina ss koplist ära ja andsin mingit kaera, müslit ja graanuleid, ofc graanulid sorteeris ta sealt imeliselt välja ja jättis söömata nagu alati :)
Üritas maiustusi ka enne trenni taskust mult nuruda, aga ei tulnud välja .
Alguses kohe alustasin ss üleminekutega ja pms samm-seis , seis-traav, väga hästi reageeris, traavis oli tempo hästi valitav ja jooksis lahtiselt. Pead andis ka vahepeal ilusti , tegime painutusi ka palju. Sääre eest ära astumine ja koondamine tuli ka välja . :) Galopp oli ka täitsa hea tõsted tulid välja, sai ilusti tempot ka valida. Pärast Lisette jalutas natuke temaga ning hiljem proovisid Gea&Lisbet ka natuke sõita . Ise sõitsin veel natuke Madeiraga ka . Peale trenni pesin Carina ära ja Madeiral ning Kallyl jalad. Hobustele tallis vesi ka ette. Ja muide Liebeleyl on ülinumps varss ka , püsss ;)
Järgnevast veel niipalju , et ühed soomlased tundsid Hiltoni vastu huvi ja tahtsid vaatama tulla järgmine nädal , eks ss paistab, mis saab , kuigi tal hetkel jalaga natuke pahasti , aga õnneks ei lonka :)
Homme ehk jälle blogin kui jõuan:P

0 kommentaari: