BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

reede, 11. juuni 2010

My C !

Tsau , pms viimasel ajal Carinaga me erilist trenni pole teinud , oleme maastikul jalutanud ja kraavis ning vee ääres sulistamas käinud . Mõni päev olen lihtalt pesnud ja nunnutanud teda. Eile tegime natuke trenni ka õhtul , sõitsime muruplatsil , ma olen koguaeg nüüd bitlesssüsteemiga sõitnud vahepeal. Ta oli üsna selline laisk ja tuim, tunda oli , et pole mõnda aega korralikku trenni teinud. Traavis tegime volte , diagonaale, pikendusi jms. Mainin ka , et sõitsin eile ilma kannuste, stekita väga hull polnudki . Galoppi tõusis ilusti , palju ei nõudnud ja lõpetasime ruttu ära :P

Ahjaa, Fairyga sõitsin ka täna ju . Ta oli vägaväga mõnus . Ei rahmeldanud ega võtnud kordagi pähe mõtet , et nüüd on vaja ära joosta nagu ta tavaliselt teeb.
Sammus oli pehme ja sirutas ette alla . Traavis tegin palju volte ja üleminekuid , jooksis ühtlase tempoga . Galopis tegin ka volte , täitsa ilusti tuli välja . Päris ruttu lõpetasin ära , kuna tal pole võhma . Pesin veega ära ja haavadele rohtu ning lasin koplisse . Võtsin siis Hiltoni ja viisin takistuste aeda . Kõigepealt kõndisin päris pikalt käekõrval. Lasin 2 sammu teha , siis seisma , tegin nii päris mitu korda . Tubli poiss on :) Kiitsin teda ja lasin lahtiselt jooksma. Jooksutasin teda seal päris kaua ja pärast pesin teda ning õlitasin kabjad :)

Lisan siia mõned Liina tehtud 4.juuni pildid ka :)





0 kommentaari: