BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

teisipäev, 22. juuni 2010

Mõned muutused&plaanid

Kell 10 läksin talli , pidime hobused Vändra viima , aga tuli välja , et veel ei saa.Panin siis Hiltonile ja Carinale kaera+müsli ette . Mõtlesin , et võiks Carinaga ajaviiteks siis trenni juba ära teha . Panin hobuse valmis ja platsile . Plats oli päris libe , aga andis sõita küll . Carina ei olnud just kõigeparem , ei painutanud hästi , aga tal on see tasakaalust , kuna libe oli.

Pms mingi enne kolme hakkasime hobuseid peale panema . Mingi 3 tundi panime peale , kuna Carina ajas oma jonni ja lihtslt ei läinud peale . Tegi küünlaid või siis surus oma jalad ette ja kallutas taha ehk lihtsalt tuimalt seisis raskusega vastu . Hilton ka muidugi ei läinud peale (arusaadav ka , kuna alles esimene kord jne). Lõpuks siis pms saime Carina kuidagimoodi peale ja mõtlesin , et jätame Hiltoni siis maha, kuna aeg hakkas otsa saama . Aga siis tuli Jaak , ütles , et kunagi pole ükski hobune maha jäänud ja pms kohe saime Hiltoni peale ka , kuna teine hobune oli juba treikus ees. Sõit Vändra läks ilusti , sinna jõudes hobused&varustus maha . Carina oli täiesti rahulik, Hilton jälle väga närvis , kuna ta noor& esimene treikusõit+ veel võõras koht kah :) Tagasi jõudes , panime ponid (Pepe&Kally) ruttu treilerisse.Kally veits küünaldas algul , aga muidu läks ilusti . Mingi 2 tundi sõidutasime neid lapsi , Roosna-Alliku jaanitulel , siis aitasime ponid treikusse ja saatsime koju :)
Ise jäime jaanitulele :P
Plaanidest siis nii palju , et pühapäeval 27 on plaan minna Vändrasse Carinaga 80 cm ja 100 cm sõitma , aga eks näis . Vb sõidan hoopis 60 cm ja 80 cm , oleneb kuidas trennis sujub :)

0 kommentaari: