BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

laupäev, 5. juuni 2010

Bad, bad , bad :(

Eile mõtlesin Carinaga kerge trenni teha jälle , läksin siis platsile . Sammus oli jumala mõnus , tegin siis mingi ringi traavi ja jälle tunnen , et midagi on valesti nagu lonkaks , lasin siis Liinal korra sõita , vaatasin ise kõrvalt ja lonkaski :/ Lasin platsile lahti, et las jalutab natuke seal ja ise õpetasin Liinat veitsa .

Ikkagi läksin täna talli , tõin Carina ära ja panin boksi. Panin ämbri kaera ja müsliga ette ja ise läksin vaatasin, kuidas Valeri Flipperiga hüppab . Valeri on hobustega sõites/tegeledes nii rahulik ja sõidab mõnusalt pehme käega .
Läksin Carinat siis välja tooma ja normaalne , ta pole kaera puutunudki , jälle streigib nagu vahepeal , söötsin siis talle selle kõik kare nagu titale käe pealt sisse ja viisin välja . Pesin kõigepealt jalad ja kubeme puhtaks , õlitasin kabjad ära ja määrisin jalad linimendiga kokku ja kreemitasin muid katkisi kohti ka . Andsin Mari porgandid talle ja viisin koplisse ära . Ta on ikka nii lombakas , et lihtalt sammus läks kaugele teiste hobuste juurde, tavaliselt ikka vähemalt traavis või galopis läheb . Loodan , et saab varsti jälle trenni , niinõme kui ta koguaeg lihtsalt lambist lonkab paar päeva ja siis jälle ok.

0 kommentaari: