BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

laupäev, 14. mai 2011

Täna hakkasin mingi enne 11 rolleriga talli sõitma, kui järve teepeal avastasin, et midagio on valesti , jäin seisma ja avastasin, et esikumm on täiegaa töss, läksin siis Olerexi ja mõtlesin, et pumpan kummi täis, aga blond nagu ma olen siis am loomulikult ei saanud sellega hakkama :D Küsisin, siis mingilt mehelt abi , see vaatas ja ei saanud üldse midagi aru sellest ja kõndis lambist minema , mittemidagi ütlemata , normaalne.Jamasin ise veits seal ja sain lõpuks aru ja kummi täis pumbatud. Pool tundi jamasin seal kokku .
Lõpuks siis jõudsin talli, vahetasin riided ära ja tõin Carina koplist ära. Puhastasin ta ära ja kitkusin lappa veidi. Pesin jalad ka ära ning viisin koplisse tagasi.
Mõtlesin siis, et läheks Fiksiga sõitma. Mõeldud, tehtud.
Tõin koplist ära , puhastasin ja varustus selga. Veidi rahmeldas sel ajal, aga päris okei isegi.
Ta ehmatab iga väiksemagi asja peale, tagumikku seljas katsuda ei tohi ega midagi.
Üldiselt oli väga normaalne, tuli ratsmesse ja painutas ning jooksis tasakaalukalt, kuid kohati tõmbas krampi ja jooksis üleratsme ja vales paindes. Teistest hobustest kardab ka mööda minna :/ Ja sääre peale ei lähe üldse edasi ja koguaeg sureb välja, piitsa ka kardab veits, aga piitsaga oli ikka parem sõita, vähemalt liikus. Täielik traavli galopp on tal ka, uh jubeeeee . Kõndisime koordi tee peal pärast veitsa, aga sääski oli niipalju, siis läksime tagasi. Aitasin Marit Wlippiga pärast veits ja siis rolleriga koju. Käisime Statolis hotdogi ka söömas, mmmm :)

K&C.

0 kommentaari: