BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

pühapäev, 3. oktoober 2010

3.oktoober :)

Heh , viimasest postitusest möödas pea 2 kuud , normps :D
Mõtlesin , et hakkaks siis uuesti jälle blogima , kuna ratsutan vahetevahel jälle :)
Pms kuu aega ma ei ratsutanud üldse, nüüd olen pms ainult mõned korrad ratsutanud Carinaga , kõik korrad lihtsalt niisama chillind seljas, ei nõudnud midagi. Siis korra sõitsin Fairyga ka , ta on nagu maakera, ulmee kui paks üks hobune võib olla . Aga mõnsamõnsa on üle pika aja ratsutada jälle :)
Praegusest toimuvast siis nii palju, et nädal aega valmistasin Hiltonit ja Oharat näituseks ette . Harjutasime käekõrval käimist ja vabahüppeid .
Eile tegin Hiltonile platsitrenni ja vabahüppeid + lõikasin uue soengu , Oharale sama platsitrenn + kordet veidi. Õhtupoole kordetasin Fredot ka ja jooksutasin aias :P.
Täna siis , läksin mingi 12 talli, sest kell 2 pidi näitus hakkama , kõigepealt siis puhastasin Ohara ära ja Mariga koos lõikasime talle ka uue soengu , siis puhastasin Hiltoni ka ära ja kärpisime lakka veel veidi , panin mõlemale valjad pähe ning siis ootama, mingi 3 ajal tulid hindajad . Mõlemad hobud mõõdeti , Hilton oli 162 cm kõrge , woww :D Hilton oli meganärvis muidu täna , näitusel läks ka suht jamasti , hüppas kramplikult ja jalgu üldseT ei koristanud , eile hüppas nagu meganormaalselt , ise ka imestasin , aga täna läks metsa kahjuks . Ohara see eest oli , hästi tubli , hüppehinde sai 9 , mega püss, paugutas jõhkralt seal , pole paha :D Üldhinded olid ka head :P Igastahes hästi tubli poni oli. Nüüd tahaks mingi aeg teda sadulasse panema hakata , kui aega leian , Hiltoniga sama teema .

Praeguseks kõik , tsauka :)

Tsauks

0 kommentaari: