BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

esmaspäev, 20. detsember 2010

N, R, L.


Neljapäeval käisin, tegin boksi ja sõidus ka Carinaga. Midagi rääkida pole , kuna ta endiselt jamab . Ahjaaa, ta oskab nüüd normaalselt talli uksest sisse tulla ja boksi ka. Enne ei tulnud uksest sisse, stekiga ajades ka mitte , ilge jama oli sellega, aga nüüd jumala ok :)
Reedel, mm , mõlemas tallis heinad hobustele ja tegin Carina boksi ning Uhke varsa oma, see oli vägaväga sitane, mingi 3 nädala sitt? :D
Siis tuli Mari , läksime päitsetega sadulateta sõitma, tegime nsm nalja, ma lendasin 2 korda alla ka . Istusin tagurpidi C-l seljas ja tüüp hakkas perset loopima :D Mõnuss oli lume sisse kukkuda :)
Jäime ööseks kaminaruumi, õhtul andsime hobustele kaera ja panime heina juurde. 12 ajal tuli meelde, et jätsime kile ette panematta talliuksele. Siis tegime pilte ka Fairy varsast ja chillisime nsm .
Laupäval 9 ajal tõusime , hobustele kaerad ja heinad, tegin Uhke varsa ja Carina boksid ja siis läksime sõitma. Tahtsime paksus lumes pilte teha ja läksime maastikule. Sõitsime mingil põllul& tegime mõned pildid. Pärast tegime teepeal veitsa galoppi ka veel. Jahutasime suht kaua ja ss koju ära :)



0 kommentaari: